Wedstrijdturnen

i-Turn heeft naast recreatief turnen ook een wedstrijdgroep. Deze groep bestaat uit 30 meisjes die middels een test zijn geselecteerd voor deze groep. De turnsters bij ons in de wedstrijd groep trainen tussen de 6 en 12 uur afhankelijk van het niveau waar zij in turnen.

Het is bij ons mogelijk om zowel regionaal als landelijk te turnen. Alle wedstrijd turnsters turnen bij i-Turn door elkaar , jong , oud en alle niveau`s samen in één groep. Dat is de kracht van i-Turn. Leren mét elkaar maar ook leren van elkaar en dat doen we samen! Plezier staat voorop bij alles wat we doen, want als je plezier hebt in wat je doet dan volgt de rest (bijna) van zelf.

 

Wij verwachten van jou als turnster dat je zelf bereidt bent om keihard te werken voor het geen dat jij graag wilt bereiken en natuurlijk zijn wij ervoor om je daar bij te helpen en begeleiden. Samen kijken we naar het hoogst haalbare voor jou en van daaruit stellen we de doelen op, om er uit eindelijk voor te zorgen dat je klaar bent voor de wedstrijden.

i-Turn vindt het belangrijk dat je met plezier naar de training komt en dat je je bij ons thuis voelt binnen de groep. Wij noemen het ook wel de i-Turn familie. Eenmaal in de familie vinden wij het belangrijk om er voor elkaar  te zijn en elkaar te helpen waar dat kan. Om zo een fijne sfeer te creëren doen we regelmatige leuke uitjes met elkaar buiten het turnen om. Denk hierbij aan etentjes, film avonden, slaapfeestjes en natuurlijk ons gezellige eindkamp.

 

TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK.