Over ons

 

Melissa Ockhuysen ( 26 jaar)

Alle dagen van de week heb ik het geluk dat ik mag werken met heel veel verschillende enthousiaste kinderen met als doel leren turnen. En het geen hierboven is nou net wat mijn werk zo leuk maakt. Elk kind is verschillend en ze willen allemaal iets leren. Beter kun je het eigenlijk niet treffen.

 

Elke week en elke les ga ik met veel plezier naar de trainingen toe. En probeer ik de kinderen van alles iets mee te geven, een stukje sociale ontwikkeling, motorische ontwikkeling maar ook doorzettingsvermogen. Sport is zoveel meer dan alleen maar sport. Aan mij als trainster de taak om daar zoveel mogelijk voor het kind uit te halen.

 

Met een “slechts” uurtje in de week is dat niet altijd makkelijk. Maar ik denk dat onze kracht zit in kijken naar wat er wél mogelijk is in een uur. En dat is een hele hoop. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om uw dochter met plezier hard te laten werken, alles uit zich zelf te halen en met een voldaan gevoel weer naar huis te laten gaan. En hopelijk is ze na dat uur zo enthousiast dat ze de hele week radslagen door de kamer maakt of op het grasveld buiten met haar vriendinnen. En dat is wat ik wil. Een kind enthousiast krijgen voor de sport en zorgen dat ze graag wil bewegen.