Over Ruby

Ik ben Ruby van Lierop

Sporten, gezond eten en alles wat er mee te maken heeft, is mijn passie en ik ben daar elke dag mee bezig. Maar wat ik nog leuker vind is om het over te brengen aan anderen.

 

Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met het les geven van volwassenen bij Fitzgym. Van te voren had ik nooit gedacht dat ik dit zou gaan doen, maar ik bleek er goed in te zijn en vond het gaaf om te zien hoeveel sterker, gezonder en gelukkiger mensen daar kunnen worden.

 

Inmiddels geef ik nu een seizoen les bij Iturn en ik vind het helemaal geweldig! Deze meisjes doen de gekste dingen en zijn bijna nooit bang. En hoewel ik natuurlijk hun lerares ben leer ik ook zoveel van hen.

 

Ik pas regelmatig turnoefeningen toe in mijn lessen bij Fitzgym en bij de turnlessen gebruik ik juist weer wat *krachtoefeningen. Het sluit mooi aan op elkaar.

 

Het bijzondere vond ik dat bij de aller eerste les de meisjes me een warm welkom gaven met een hele hoop knuffels en vroegen of ik vaker zou komen. Ik had er meteen een hele hoop vriendinnen bij. En zo voelt het ook echt, dat ik elke week weer samen met al mijn kleine vriendinnen gezellig een les kan turnen, gek doen, en nog iets beter worden dan de vorige keer.

 

Ik ben nog maar 23 maar ik heb nu al iets gevonden wat ik nog jaren vol kan houden!