Over Lisanne

Trainster in de Meent

 

Mijn naam is Lisanne van Oosterhout, ik ben 20 jaar en ik woon in De Kwakel.

 

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik altijd met sport bezig geweest. Zo deed ik al fanatiek mee met kleutergym, waarna ik heel graag op turnen wilde. Dit heb ik tijdens mijn basisschooltijd met heel veel plezier gedaan, de laatste jaren daarvan in de selectie. Ook andere sporten heb ik uitgeprobeerd en omdat sporten mijn passie is, is het dan ook niet verwonderlijk dat ik als beroepsopleiding het CIOS in Haarlem heb gekozen. Turnen was een van mijn keuzevakken en zo kwam ik bij Melissa voor mijn turnstage terecht. Nu merkte ik pas echt hoe leuk het is om kinderen les te geven in je favoriete sport! En omdat ik me heel erg thuis voel bij Iturn ben ik na mijn stage gebleven en geef ik nu nog steeds, inmiddels gediplomeerd, met heel veel plezier les. Ik geniet ervan om mijn passie over te brengen aan de kinderen en te zien hoeveel plezier zij beleven aan het turnen.

 

In mijn vrije tijd ben ik ook heel veel met sport bezig. Zo ben ik dagelijks in de sportschool te vinden. Daar doe ik aan fitness, kickboksen en crossfit. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden op stap te gaan.

 

Nu ik klaar ben met mijn CIOS opleiding wil ik turnles blijven geven en hierin verder ervaring opbouwen. Turnen blijft één van mijn favoriete sporten!